Werken in de IT

Sinds kort heb ik een nieuwe baan. Vanaf vorige week begonnen en het bevalt me tot nu toe erg goed. Het bedrijf waar ik nu werk, waarvan ik de naam niet mag noemen,  is een  IT bedrijf waar veel high tech apparatuur wordt gebruikt. Het is zo gaaf om te werken met al die geavanceerde technologieën. Ik kan hier enorm veel van leren! Mijn eerste dag had ik wel meteen een flinke blunder begaan. Ik had gewoon mijn normale werkschoenen aan, maar blijkbaar was dit echt een no go. Doordat er zo veel gevoelige apparatuur staat moest ik werkschoenen hebben die geleidelijk elektrostatische ontlading afgeven, zodat de schoenen niet de apparatuur verstoren en kortsluiting ontstaat. Na mijn eerste werkdag ben ik dus meteen op zoek gegaan naar nieuwe schoenen. Gelukkig heb ik deze snel bij Bowork gevonden en konden ze meteen de volgende dag bezorgd worden. Ik had alleen nog nooit van dit soort werkschoenen gehoord. Ze hadden zelfs damesschoenen die er ook nog eens leuk uit zagen, dat was dan weer een voordeel.

it

Als ik kijk naar mijn vrienden is het voor mij echt ontzettend makkelijk geweest om een baan te vinden. Ik had nog niet eens mijn scriptie ingeleverd en had al drie recruiters die mij een baan aanboden.  Achteraf heb ik de juiste opleiding gekozen waar veel mogelijkheden zijn en de kans op een baan erg groot is. Dit had ook anders gekund. Nou ik ga er weer vandoor, wil een beetje op tijd slapen zodat ik morgen weer fris en fruitig op werk kan verschijnen.