De grootste fietsenstalling ter wereld

Goedendag allemaal. Ik ga nu al ruim twee jaar met veel plezier naar mijn werk. Zo ben ik In September 2014 samen met mijn collega’s begonnen aan de bouw van de grootste fietsenstalling ter wereld. Indien alles volgens planning verloopt zal dit jaar het eerste deel van de gigantische fietsenstalling worden geopend.  Het is tot nu toe veel werk geweest maar ik ben trots op de voortgang die ik samen met mijn collega’s heb geboekt. Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk omdat ik graag bijdraag aan dit project.

Het is voor mij van groot belang dat alles goed maar ook snel verloopt. De noodzaak voor mij is dat de meeste fietsen momenteel maar midden in de stad worden neergezet. Het is voor mij pas echt mogelijk om van al het moois dat Utrecht te bieden heeft te genieten als alle fietsen netjes opgeborgen kunnen worden. Alle fietsen die momenteel maar aan bruggen staan vastgeketend verpest voor mij persoonlijk toch een beetje de sfeer die je tijdens een stadswandeling hoort te beleven.

Ondanks dat ik veel plezier beleef aan mijn werk is het niet altijd even gemakkelijk. De doelstellingen die ik samen met mijn collega’s wil behalen en de deadlines die hiervoor worden gesteld veroorzaken bij mij en het team waarin ik werk vaak veel stress. Als ik echter elke ochtend weer uit mijn bed kom en mijn outfit en veiligheidsschoenen aantrek dan weet ik weer waarvoor ik het doe. De fietsenstalling zal zo na voltooiing 12.500 fietsers de mogelijkheid bieden om hun fiets veilig op te stellen. Ik ben er echt van overtuigd dat dit een wereld van verschil zal maken. Aangezien ik zelf ook een fanatiek fietser ben, heb ik zelf ook baat bij de voltooiing van dit project. Ik zal na de voltooiing van de fietsenstalling ervan uit kunnen gaan dat wanneer ik aan het werk ga er een plek is waar mijn fiets veilig opgeborgen staat.

3