Tip: je eigen mokken bedrukken

33Mijn eerste bericht! Een die ik aftrap met een regelrechte aanbeveling, en wel voor een specifiek onderdeel van Maxilia, te weten Max Mokken, alwaar je je eigen mokken bedrukken kunt. Maxilia is een van de grootste spelers in Nederland op het gebied van promotionele artikelen. Zij hebben diverse takken, waaronder verschillende soorten producten zijn ondergebracht. Zo kun je er terecht voor het laten personaliseren van polo’s, paraplu’s, pennen en nu dus ook mokken.

Breng je boodschap over met gepersonaliseerde bekers

maxilia-logoIkzelf vind mokken en bekers een goed middel om je boodschap over te brengen. Noem mij iemand die een mok krijgt en ‘m vervolgens niét gebruikt – ikzelf ken er geen. Zeker als je een prettig formaat weet uit te kiezen doe je de ontvanger er echt een plezier mee en voor hetzelfde geld gebruikt deze potentiële klant ‘m elke ochtend voor de thee of koffie! Dan duurt het niet lang meer eer die potentiële klant ook een daadwérkelijke klant is geworden. Laat je de mokken bedrukken met je eigen logo of in je eigen huisstijl immers, dan gaan mensen zich ermee verifieren, wordt het iets vertrouwds – en kiezen ze dus eerder voor jouw bedrijf in het uitvoeren van een opdracht of het aanschaffen van een product. Zo werkt subtiele marketing nou eenmaal!

14Ikzelf koos er overigens niet voor om mokken te laten bedrukken maar ging in plaats daarvan voor RVS thermosbekers. Deze zijn nóg eens meer onderscheidend dan gewone mokken, omdat men ze mee kan nemen onderweg. Het is mijn streven dat eenieder die deze bekers van mij ontving ze ’s ochtends gebruikt voor het kopje koffie in de auto of de beker thee in de trein. Ze houden de vloeistof zeer goed warm en hebben bovendien een inhoud van 350 ml. Ze komen in verschillende varianten en je kunt je logo er op welke manier dan ook op laten afdrukken.