Max paraplu’s

logo (14)Review: paraplu’s bedrukken bij Max paraplu’s
Als ondernemer ben ik altijd op zoek naar slimme, subtiele en voordelige manieren om mijn bedrijf op de kaart te zetten. Omdat ik een eenmanszaak heb, heb ik niet voldoende budget voor zaken als reclameborden of advertenties in dagbladen, maar gelukkig zijn er andere manieren om reclame te maken. In mijn zoektocht naar een nieuw promotiemiddel, kwam ik op de website Maxparaplus.nl terecht.

43058_19547898_YS

image (3)

Wat doet Maxparaplus.nl?
Maxparaplus.nl is een groot aanbieder van bedrukte paraplu’s, ook wel Max paraplu’s genoemd. Het feit dat deze paraplu’s bedrukt zijn, wil zeggen dat je de paraplu’s kunt bedrukken met jouw bedrijfslogo om reclame te maken voor je bedrijf. Ik heb dit gedaan voor mijn bedrijf en wil je in deze review graag meer inzicht geven in mijn ervaringen met Maxparaplus.nl.

Mijn ervaringen met Maxparaplus.nl

Zoals al eerder vermeld, heb ik een tijdje geleden gebruik gemaakt van de diensten van Maxparaplus.nl door Maxparaplu’s te bestellen. Ik moet zeggen dat ik erg tevreden ben over deze aanbieder. Zo is het aanbod van de webwinkel erg groot met vele verschillende paraplu’s, word je goed geholpen bij het op de juiste manier indienen van een bestelling en wordt je bestelling snel bezorgd. Daar komt nog bij dat niet alleen de services van Maxparaplus.nl, een onderdeel van relatiegeschenken, erg goed zijn, maar de producten die je op de website koopt ook. Zo staat mijn logo mooi op de paraplu’s, zijn de producten van goede kwaliteit en heb ik precies gekregen wat ik verwacht en gehoopt had.