Succesvolle onderneming in Nederland: Different Doors, de bedrijfsdeuren specialist

Vandaag zou ik graag de tijd nemen je op een bedrijf te wijzen waar ikzelf zeer goede ervaringen mee heb, te weten Different Doors bedrijfsdeuren specialist. Het gebeurt niet zomaar dat ik een firma tot specialist bestempel, daar komt wel wat bij kijken. Laat me je op een virtuele tour nemen langs een van de door hen gerealiseerde projecten: mijn eigen bedrijfspand.

144

Decennialang profijt van deze bedrijfsdeuren

Mijn eigen onderneming zetelt namelijk op het grote terrein dat ik heb. Hier woon ik ook en gezien de grootte aan ruimte om mij heen, besloot ik een deel van die grond te transformeren tot bedrijf. Ik heb een eigen, losstaand pand en een garage voor mijn medewerkers. Hierin kunnen we onze bedrijfswagens veilig stallen – want ik ken het belang van goed onderhoud van wagens maar al te goed. Onlangs heb ik die garage volledig laten vernieuwen, aangezien de staat ervan toch behoorlijk pover was. In dit proces schakelde ik ook Different Doors, immers de bedrijfsdeuren specialist, in. 

145

Kijk met me mee naar de foto’s die ik na de verrichte werkzaamheden schoot van de resultaten. Die zijn echt opmerkelijk, want kwaliteit als deze vind je niet overal. Sterker nog, bij verschillende bedrijven heb ik een offerte opgevraagd en Different Doors was de enige van al deze partijen die met een betaalbaar en realistisch plan wist te komen. Hen heb ik vervolgens volledige vrijheid geschonken en ik ben blij toe dat gedaan te hebben. Over de resultaten ben ik ten zeerste te spreken en zoals je zelf ook wel kunt zien is de kwaliteit hier onbetwist. De bedrijfsdeuren zijn volledig technisch maar ook handmatig te besturen en zijn voorzien van de nieuwste en meest geavanceerde beveiligingstechnieken. Ze zijn zeer duurzaam en zullen het zeker nog enkele decennia lang volhouden.

112