Anera

Anera

Anera is wat ik aanraad als jouw onderneming wel een extra etage kan gebruiken. Ons bedrijf is inmiddels een zeer tevreden klant van dit bedrijf. Omdat wij allen zeer tevreden zijn met het eindresultaat heb ik besloten om deze goede tip te delen met de lezer van dit blog. Op vakkundige wijze wordt er een etage geplaatst welke wordt voorbereid in de eigen werkplaats die dit bedrijf heeft. Wat mij opviel is dat de communicatie zeer goed verloopt en dat zorgde ervoor dat de verbouwing erg spoedig verliep. Het project was zelfs eerder klaar dan gepland en dat zorgde ervoor dat wij eerder dan verwacht weer konden doorgaan met alle werkzaamheden. 

Anera

Uitstekende kwaliteit voor een goede prijs is wat je kunt verwachten

Wij hebben het adres van Anera gekregen toen ik samen met mijn assistent op bezoek was bij een klant. Eén maal per jaar brengen wij een bezoek aan onze vaste klanten om hen een presentje te brengen. Ik vroeg mij direct af hoe het kwam dat er opeens een verdieping bij was toen wij het bedrijf van onze klant binnenstapte. Hierdoor werden wij geattendeerd op dit goede adres. 

Wij hebben een 3D tekening laten maken om te zien hoe onze etage er uiteindelijk uit kwam te zien. Boven verwachting zijn wij zeer blij met het eindresultaat. De extra etage heeft doen voorkomen dat wij moesten gaan verhuizen naar een ander pand. Dit had ons beslist veel meer geld gekost en tijd. Daarom zijn wij blij met onze keuze om dit bedrijf in te schakelen.

Anera