No cure no pay incasso

Wanneer er een factuur niet wordt betaald door uw klant ontstaat hier nogal nare gevolgen aan. Uiteraard gaan uw rekeningen gewoon door, helaas wordt daar niet aan gedacht. Door een no cure no pay incasso op te starten voor deze debiteur kan u er gerust voor gaan zitten aangezien u bij Bill incasso aan het juiste adres bent! Bill incasso maakt het namelijk mogelijk om een factuur vanachter uw eigen computer te uploaden zodat alles correct en snel wordt opgepakt.

2

Uw wilt uw factuur betaald zien?

Het is uiteraard vervelend wanneer u geen betaling ontvangt voor het werk wat geleverd is. Ondanks dat u diverse brieven heeft verzonden en getracht deze klant te bellen blijft een betaling uit. Op dit punt is het dan ook zeer verstandig om er een incassobureau voor in te schakelen. Hen weten immers maar al te goed hoe belangrijk het is dat een factuur alsnog betaald wordt. Bij Bill incasso is het mogelijk dat uzelf het factuur upload en deze vervolgens naar Bill zend. Wanneer u dit op tijd doet heeft u de kans dat het diezelfde dag nog naar de wanbetaler gaat.

Zitten hier kosten aan verbonden?Bill

Eigenlijk zegt het no cure no pay incasso al genoeg. Wanneer u namelijk als klant zijnde in dit geval geen betaling ontvangt van uw debiteur en alles is er aan gedaan hoeft u ook niks te betalen. Echter is het wel zo dat zodra uw factuur is voldaan ontvangt u gelijk een factuur van Bill incasso voor het geleverde werk.