Lage kosten bij dit incassobureau!

Als ondernemer zijnde moet je tegenwoordig je hoofd boven water zien te houden en dit is iets dat erg moeilijk is als klanten niet betalen. Daarom is het onderwerp van vandaag: kosten incassobureau. De reden van dit onderwerp? Dat is heel simpel. Ik ben laatst namelijk opzoek gegaan naar een goed incassobureau en wat mij opviel was dat veel incassobureaus logen over hun prijzen. Zij zouden dan volgens het no cure no pay systeem werken maar vervolgens hielden de bureaus zich hier niet aan. Wat is het no cure no pay systeem? Bij dit systeem hoeft de klant past te betalen als de diensten goed uitgevoerd zijn, bij een incassobureau betekent dit dus dat het bureau het geld voor jou heeft opgehaald. Bij veel bureaus gebeurd dit niet en moet je alsnog een rekening betalen. Daarom ben ik naar een bureau opzoek gegaan dat zich hier wel aan houdt, ik kwam toen uit bij Bill incasso.

Erg blij met deze keuze!

Bill incasso doet tenminste echt wat voor je en daar ben ik wel achtergekomen. De kosten incassobureau zijn erg laag en dit is natuurlijk mooi meegenomen. Ze hebben inmiddels al aardig wat geld voor mij teruggebracht en daar ben ik ze super dankbaar voor. Ik heb nu eindelijk weer het geld dat ik verdien en dat voelt goed!