Memoriae

Leuke bedankjes voor zaken partners vind je bij memoriae!

MemoriaeAl een geruime tijd werk ik samen met een zaken partner. Tijdens deze zakenrelatie zijn wij goed bevriend geraakt. Simpelweg omdat wij elkaar minsten twee keer per week ontmoeten. Wij zijn vrienden geworden en ook verdienen wij veel geld samen. De afgelopen maanden ik druk bezig geweest met verhuizen. Mijn zakenpartner heeft mij hierbij geholpen en daar wilde ik hem voor gaan bedanken. Ik wilde een leuk bedankje voor hem gaan kopen, vandaar dat ik een kijkje nam op het internet. Na een tijdje het internet te hebben kwam ik terecht op de bedankjes website van memoriae. Memoriae heeft een zeer breed assortiment betreft bedankjes. Via deze website kwam dan ook van het een het ander!

Bedankjes

Een leuk bedankje gevonden!

Na een tijdje het assortiment te hebben bekeken kwam ik uiteindelijk terecht bij koffie bedankjes. Aangezien wij samen vaak een kop koffie drinken nam ik het besluit een koffie bedankje te gaan kopen. Dit leek mij een erg leuk bedankje. Enkele dagen later kwam het bedankje dan ook bij hem aan. Hij vond het een mooi gebaar en hij vertelde mij dat de hulp een kleine moeite was. Wil jij iemand in jou omgeving bedanken, wanneer hij/zij jou ergens meegeholpen hebben?  dan raad ik je aan een kijkje te nemen op de bovenstaande website!

Goedkoop