De beste weggevertjes binnen je organisatie

Als organisatie is het fijn om producten achter de hand te hebben die je kunt weggegeven binnen en buiten het bedrijf. Een weggevertje kan een leuke manier zijn om bij een nieuw contact binnen te komen, maar het is ook een manier om je werknemers van praktische items te voorzien die ook nog eens bijdragen aan meer naamsbekendheid voor je organisatie. Hieronder vind je een overzicht van enkele weggevertjes die je kunt inzetten binnen je organisatie.

Aanstekers

Aanstekers zijn niet alleen weggelegd voor rokers; ook voor mensen die niet roken is het hebben van een aansteker handig. Deze bic aanstekers voor je medewerkers kun je laten bedrukken en zijn tegelijkertijd een handig cadeau. Wil je bijvoorbeeld thuis een kaars aansteken, het gasfornuis aan krijgen of iemand anders voorzien van een vuurtje? Dan is het handig om een aansteker in huis of op zak te hebben. Je kunt kiezen uit allerlei kleuren aanstekers en daar vervolgens je eigen logo, tekst of afbeelding op laten bedrukken om de aansteker te personaliseren.

USB sticks

Gerelateerd aan het werk en daarnaast ook praktisch om te hebben is een USB stick. Je werknemers kunnen hier bestanden op zetten om bijvoorbeeld mee te nemen naar een presentatie of om te delen met collega’s. Net als bij aanstekers is het mogelijk om USB sticks te laten bedrukken. Bovendien zijn er heel veel mogelijkheden in materiaal en vorm, zodat je een duurzame variant van bamboe of hout kunt kiezen of juist een ludieke USB stick in een grappige vorm. Je kunt de USB stick verder aanpassen aan je wensen door te kiezen voor een bepaalde opslagcapaciteit. 

Sleutelhangers

Een ander weggevertje voor binnen je organisatie die bovendien ook altijd van pas komt is de sleutelhanger. Iedereen heeft wel sleutels op zak, van je woning, je auto of je fiets en wellicht ook van een brievenbus of een hek dat op slot gaat. Sleutelhangers zijn er in vele soorten en maten en soms zijn de sleutelhangers gecombineerd met andere praktische functies, zoals een karabijnhaak om meer objecten aan vast te maken, met een winkelwagenmuntje of met een flesopener. Ook bij sleutelhangers heb je de mogelijkheid om je bedrijfslogo erop te zetten.