Vergadertafel

Gebruikte kantoormeubelen kopen

Bij Mauron kan je de beste gebruikte kantoormeubelen kopen. Aan deze meubelen is bijna niet te zien dat ze al een eerdere eigenaar gehad hebben. Het zijn kwalitatief goede meubelen en ook de service is top.

Gebruikte kantoormeubelen

Welke Gebruikte kantoormeubelen

Mauron is een specialist in refurbished en gebruikte kantoormeubelen. Ze hebben een erg ruim assortiment waardoor er voor iedereen wel wat bij zit. Ze verkopen veel meubelen waaronder:

  • Vergadertafels: er is een grote hoeveelheid aan vergadertafels in alle soorten, maten en zelfs kleuren. Deze vergader en conferentietafels zijn klaar voor gebruik en hebben al veel positieve feedback ontvangen. Omdat een vergadertafel veel ruimte inneemt is het belangrijk dat hij goed past bij de uitstraling van jouw bedrijf.
  • De Ahrend 2020 bureaustoelen: Een goede bureaustoel is natuurlijk essentieel voor een wat relaxtere werkdag. Je wilt natuurlijk niet naar huis gaan met rugklachten. Deze bureaustoelen zijn erg modern en geavanceerd. De stoelen worden ook wel de toekomst van bureaustoelen genoemd. De stoelen zijn erg makkelijk te bedienen en zitten natuurlijk heerlijk.
  • Roldeurkasten: Ik zie je al denken: wat maakt het nou uit wat voor kasten we hebben. Dit is eigenlijk een best rare gedachte, het is namelijk zo dat een kast vol zit met alle belangrijke documenten en gegevens van jouw bedrijf. Wil je daar nou echt risico’s mee nemen? Nee toch? Koop dan een van de roldeurkasten van Mauron.
Kast

Het is natuurlijk redelijk ingewikkeld om te beoordelen of de meubelen goed zijn wanneer je het alleen van de website kan zien. Daarom nodigt het team van Mauron je uit om een kijkje te nemen in de winkel zelf. Op die manier kan je alle details zien en ook beter inbeelden of de meubelen goed in je kantoor passen.

Heb je verder nog vragen of meer informatie nodig? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op met Mauron.