windscherm

De mooiste terras windscherm verkrijgbaar bij Xterior

Vorig jaar was ik op zoek naar een mooie windscherm voor mijn terras om het een nieuwe uitstraling te geven. Een wat frissere en nieuwe uitstraling. Op internet zag ik een heleboel sites die terras windschermen hadden, maar het sprak me nog niet echt aan. Ik bleef zoeken en kwam uiteindelijk terecht bij Xterior. De website zag er goed uit en de reviews waren uitstekend. Natuurlijk had ik gelijk contact opgenomen.

windscherm

Xterior heeft de beste service en de juiste windscherm voor elk terras

Een vriendelijke medewerker aan de telefoon vroeg waar die me mee kon helpen. Ik vertelde dat ik op zoek was naar windschermen die mijn terras een frisse en gezellige uitstraling konden geven. Hij had een paar foto’s van het terras nodig maar die had ik al op de mail gezet. Hij ging kijken naar de mogelijkheden en zou me daarna gaan bellen. Een paar dagen later kreeg ik al een telefoontje met dat het klaar lag. Ik ging naar het bedrijf en maakte mijn keuze. Er werd meteen verteld wat de prijs was en wanneer het allemaal geregeld zou worden. Dat was erg fijn, want zo wist k gelijk waar ik aan toe was.

Dit bedrijf kan ik zeker aan iedereen aanraden. Ze weten wat ze doen en leveren de beste service. Scherpe prijzen en ook altijd bereikbaar wanneer je vragen hebt of toch nog iets wilt veranderen. Het eindresultaat is uitstekend. Ik krijg veel complimenten en merk ook aan mijn omzet dat er veel meer klanten komen. Het terras straalt weer!

windscherm

Bij dit bedrijf ben je dus zeker aan het juiste adres. De samenwerking verliep altijd vlekkeloos. Mijn complimenten aan alle medewerkers die me hebben geholpen en hun advies hebben gegeven. Ik kom nog zeker terug in de toekomst!