Een Parker pen is voor het leven

De Parker pen was en is nog steeds een begrip. Menig van ons heeft met een Parker leren schrijven en ook vandaag de dag nog staat deze pennenfabrikant bekend als één van de grootste en meest kwalitatieve ter wereld. Je kunt al een Parker bezitten voor een bedrag van net boven de €10 en als je daar goed voor zorgt, gaat deze de rest van je leven mee. Het enige wat jij moet doen is de vulling vervangen als deze leeg is. Een Parker pen is dus ideaal voor jezelf, maar ook als cadeau voor iemand anders. En moet een groot assortiment pennen is je keuze dan enorm.

Een Parker pen voor iedereen

Zoals al even gezegd hoeft een Parker niet duur te zijn. Dat maakt deze pennen toegankelijk voor iedereen. Het assortiment bestaat ui t rollerballs, balpennen en vulpennen. De prijzen beginnen bij €12 en lopen op tot honderden en soms duizenden euro’s. De eerste vraag die je jezelf moet stellen als je een Parker wilt aanschaffen is dus welk soort pen je wilt nemen. Rollerballs en vulpennen zijn wat minder authentiek en schrijven beide heerlijk. Je koopt een navulling als je pen leeg is en kunt er zo in principe de rest van je leven mee doen. Een vulpen straalt luxe uit, is mogelijk wat ouderwets maar tegelijk ook bijzonder stijlvol. Er is werkelijk een Parker pen voor iedereen.

Parker Quick Dry Inkt

Parker is een merk dat bekend staat om vooruitstrevendheid en innovatie. Ze passen hun assortiment regelmatig aan en maken deze actueel. Tegelijkertijd zorgen ze ervoor dat de klassiekers, zoals de jotter, onaangetast blijven. Parker is ook regelmatig bezig hun pennen te verbeteren en dit doen ze al sinds 1894. Al bijna 130 jaar hebben ze als doel om het schrijven te verbeteren en de uitvinding waar ze bekend om staan is Parker Quick Dry Inkt. Toen de balpen net was uitgevonden veroorzaakte deze vaak vlekken op het papier. Dat kwam doordat de inkt olie bevat. Met Parker Quick Dry Inkt hielden deze frustraties gelijk op en hebben we ook vandaag balpennen die niet lekken en vlekken.

Geef een Parker cadeau

Als je een Parker pen cadeau wilt geven dan heb je dus de keuze uit een ruim assortiment én verscheidene soorten heerlijk schrijvende pennen. Dat geeft je de mogelijkheid om een perfect en persoonlijk geschenk samen te stellen. Laat iets in de Parker pen graveren en je geeft iemand niet alleen een mooi cadeau maar ook een herinnering. Een Parker pen is een ideale gift voor iemand die aan een nieuwe carrière begint, die net geslaagd is, die een promotie heeft gehad, die met pensioen gaat of die aan een nieuwe opleiding gaat beginnen.

Er is een Parker pen voor iedereen en iedere gelegenheid. Als je twijfelt, vraag dan een specialist om hulp. Een Parker draag je de rest van je leven bij je, dus het is belangrijk dat je de juiste pen uitkiest.