Als jouw voorkeur bestaat uit koffiepads

Wanneer de wekker af gaat lopen de meeste mensen naar de keuken om koffie te zetten. Van koffie wordt je natuurlijk goed wakker. Iedereen heeft zo zijn voorkeuren als het om koffie gaat. Er zijn natuurlijk heel veel verschillende manieren om koffie te zetten, maar een van de bekendste is toch wel het gebruik van koffiepads

Het zijn net kleine kussentjes

Met een koffiepadmachine kan je super makkelijk een heerlijk kopje koffie zetten. Maar wat zijn koffiepads nou eigenlijk? Het zijn zakjes, gevuld met koffie, die gefilterd kunnen worden. Koffiepads zijn net kleine kussentjes. De pads kunnen in de koffiemachine worden gelegd, waarna er heet water door het kussentje heen stroomt. Een super efficiënte manier voor het bereiden van koffie. Het gebruik van pads is ideaal en kost dan ook weinig tijd. Wil jij super snel een lekker bakje koffie in de ochtend? Dan zijn deze kussentjes helemaal jouw ding.

Populaire pads

Koffiepads blijven in populariteit groeien, vanwege het makkelijke karakter. Koffiepads hebben een groot gebruiksgemak, want de koffiebonen hoeven niet eerst gemaald te worden. Er zijn heel veel soorten pads, denk hierbij aan de budget pads in de supermarkt tot aan de bekende premium merken. Het is niet alleen de prijs die verschilt, ook de kwaliteit van de koffie. 

Het karakter

Er zijn verschillende soorten koffie, maar er zijn ook verschillende pads. Koffiepads verschillen dus niet alleen in grootte. Koffiepads verschillen op basis van de branding van de koffie. De branding kan namelijk light, medium of dark zijn. Een ander belangrijk verschil is dan ook het soort koffie waarmee de pads gevuld zijn. De mate van de crèmelaag, het cafeïnegehalte, de sterkte en het aroma zijn ook belangrijke aspecten waarom pads van elkaar verschillen. Het is overduidelijk. Wanneer je pads gaat kopen zijn er dus dingen waar je rekening mee moet houden. 

Koffie met karakter koop je bij KoffieTheePlaza!

Helemaal overtuigd?

Ben je helemaal overtuigd van het gebruik van pads koop dan een koffiepads grootverpakking. Je bent in dat geval altijd verzekerd van koffie in huis. Je hoeft je niet langer zorgen te maken dat je jouw visite of gasten wel of niet koffie kan aanbieden. Misschien wel het belangrijkste, jij staat altijd met een gerust hard op, omdat je weet dat er altijd koffie zal zijn. Zo kan jij altijd goed wakker worden en kan je fris en vooral wakker aan de dag beginnen.

Zelf maken

Wist je dat je gemakkelijk zelf pads kan maken? Iedereen kan eigen koffiepads maken met behulp van spullen uit de keuken. Je hebt wel een paar dingen nodig. Heb jij ze in huis? Dan kan je zelf pads maken! Wanneer je om dus heerlijke koffie wilt zetten heb je het

Het volgende gereedschap heb je nodig: een lepel, een filter en koffie. Knip een filterzakje rond uit en plaats het onder je apparaat. Stop drie of vier theelepels in het filter en druk deze goed aan met een lepel. Vouw het filter dicht en geniet van heerlijke koffie.