bedrijfscontainer

Denk hier ook aan wanneer je een horeca zaak opent!

Wanneer je een horecabedrijf opent zijn allerlei spullen een must om gelijk te halen, nog voordat je voor de eerste keer open gaat. Denk bijvoorbeeld aan een grote container om het afval in te doen.

Als horecazaak heb je altijd te maken met afval

Of het nou gaat om restafval, glas, papier/karton of organisch afval. Je hebt als horecazaak sowieso te maken met een flinke stapel afval, wekelijks dan wel dagelijks. Vaak veel meer dan bedrijven binnen andere sectoren. Een van de eerste zaken waar je eigenlijk dus aan moet denken voor je zaak is eigenlijk dan ook de afvalverwerking, en dus een goede bedrijfscontainer.

Zorg voor een duurzame, stevige container

Een bedrijfscontainer voor MKB afval is eerder dus een regel dan de uitzondering. Vrijwel iedereen die een eigen zaak heeft binnen de horeca heeft een rolcontainer. Tegenwoordig kan je kiezen voor goede, duurzame containers online die gewoon worden bezorgd bij je zaak. Vaak binnen enkele dagen. Het fijne aan het online bestellen is ook dat je zelf de afmetingen kan bepalen. Hoe vaak de container geleegd wordt, kan je ook zelf bepalen als je de online aankoop doet.

bedrijfscontainer

De grootte van de container hangt af van je zaak

Als je verwacht dat je zaak erg druk gaat worden erg snel en je verwacht in een korte tijd veel rommel te hebben, dan wil je dit gemakkelijk weg kunnen doen. Het is dan handig om een erg grote afvalcontainer aan te schaffen en te regelen dat deze misschien wel meerdere keren per weer opgehaald wordt door de Dar. Hierdoor voorkom je dat je een opeenstapeling van zakken krijgt. Deze gaan namelijk, vooral in de zomer, goed stinken naar verloop van tijd. In de winter is dit minder aan de orde, maar nog steeds een erg vervelend probleem. Een grote container voorkomt dit. Natuurlijk kan je ook meerdere containers aanschaffen voor je horecazaak.