Bekijk wat de SEO score van jouw website is met een backlinks checker

Het is zeker geen overbodige luxe om een keer de SEO score van jouw website in kaart te brengen. Je weet hierdoor zeker – en dat is in veel gevallen wel het geval – of je nog wat tijd moet investeren in het optimaliseren van je SEO strategie. Dit doe je in slechts een paar minuten met een backlinks checker.

Met een backlink checker zie je direct wat het aantal verwijzende domeinen bedraagt

Wat het nut is van zo’n checker? Met een backlink checker zie je direct wat het aantal verwijzende domeinen bedraagt. Echter hoeft het niet altijd te betekenen dat hoe meer domeinen je hebt die verwijzen naar je website, des te beter je scoort in zoekmachines zoals Google. Het is echter een beter idee om te investeren in kwalitatief goede websites met een hoge Domain Authority (DA) .

Werk jij op dit moment al met een backlinks genereren strategie?

Het helder in kaart brengen van het aantal websites dat naar jouw website verwijst en het uitvoeren van een goede zoekwoorden analyse, dragen voor een erg groot deel bij aan het opzetten van een professionele strategie. Maar werk je op dit moment al met een backlinks genereren strategie? Zo niet, is het de hoogste tijd om daar vandaag nog mee aan de slag te gaan. Door dit uit te laten voeren door een gespecialiseerd bureau, weet je ook nog eens altijd zeker dat dit uiterst secuur voor je wordt gedaan. Ook ben je altijd zeker van rapportages op een regelmatige basis, zodat je altijd grip op de voortgang blijft houden en tijdig bij kan sturen waar nodig. En dat is natuurlijk altijd wel zo fijn.