bidons bedrukken

Bedrukte bidons als marketinginstrument

In de wereld van marketing zijn er diverse strategieën om uw merk te versterken, maar vaak worden simpele en praktische middelen over het hoofd gezien. Bedrukte bidons vormen zo’n onverwacht krachtig instrument. Ze zijn niet enkel bruikbaar tijdens sportieve bezigheden, maar ook op kantoor en tijdens het reizen. Daarmee functioneren ze als mobiele reclameborden die uw merk herhaaldelijk onder de aandacht brengen. Het verstrekken van bidons bedrukken met uw bedrijfslogo kan derhalve een attent gebaar zijn naar uw afnemers en tegelijkertijd uw zichtbaarheid ten goede komen.

Keuzes in materialen en ontwerp

Het selecteren van de juiste materialen voor uw bedrukte bidons kan veel vertellen over uw onderneming en zijn visie op de toekomst. Er is een scala van opties, van conventioneel plastic en metaal tot ecologisch verantwoord bioplastic of glas. De keuze voor een bepaald materiaal kan sterk bijdragen aan de perceptie van uw bedrijfsidentiteit. Verder is het designproces een kans om de bedrijfskleuren, logo, slagzin of websiteadres in te zetten voor verhoogde merkherkenning.

bidons bedrukken

Bereik op evenementen verhogen

Het uitdelen van bidons op beurzen en evenementen werkt erg effectief. Bezoekers waarderen het ontvangen van een nuttig item en het vergroot de zichtbaarheid van uw merk terwijl zij zich op het evenementsterrein bewegen. Bovendien reikt de merkblootstelling verder dan het evenement, iedere keer dat de bidon opnieuw gebruikt wordt in het dagelijkse leven. Concluderend is het inzetten van bedrukte bidons een slimme investering in uw marketingstrategie. Het stimuleert duurzame praktijken en bouwt een sterker merk. Deze vorm van marketing is zeer waardevol omdat gebruikers iedere keer dat zij drinken herinnerd worden aan uw bedrijf. Kies ervoor om bidons te bedrukken en neem een belangrijke stap naar een effectieve promotie van uw onderneming.