online IOTA wallet

Altcoin IOTA

De primaire taak van IOTA is om alle slimme apparaten in de wereld op een efficiënte manier te beheren. Het creëert een “economie van dingen”, waar we de rekenkracht van onze slimme apparaten overal ter wereld in realtime kunnen delen.

 

Doordat IOTA gebruik maakt van het Tangle netwerk is het erg eenvoudig om data over te dragen tussen verschillende apparaten. Belangrijk hierbij is het stukje veiligheid: het is onmogelijk voor indringers om hier een vinger tussen te krijgen.

 

 

IOTA maakt het mogelijk dat meerdere gebruikers informatie kunnen ophalen over één apparaat. Deze informatie kan gedeeld worden. IOTA kan alles met een chip gebruiken en tot een dienst maken. Hierbij kun je denken aan computerkracht, WIFI, drones en andere apparaten. Indien je geen gebruik maakt van deze apparaten, zou je deze beschikbaar kunnen stellen. online IOTA wallet

 

Veilige online IOTA wallet

Bij Bitvavo heb je momenteel de mogelijkheid om meer dan 10 verschillende cryptocurrencies makkelijk aan te schaffen door veilig te betalen met iDEAL. Daarnaast heb je ook de beschikking tot een eigen Online IOTA wallet.


Het is mogelijk om met euro’s, Bitcoin of Litecoin naar Bitvavo over te maken. Je kunt euro’s storten via iDEAL of door een bankoverschrijving, wat maximaal 1 werkdag duurt. Bij Bitvavo is het altijd mogelijk om je gekochte crypto om te ruilen of te verkopen voor euro’s of andere currency.