bi dashboard

Wij maken gebruik van een bi dashboard

Sinds enkele dagen zijn wij druk opzoek naar een bi dashboard. Dit heeft te maken met het feit dat wij maar al te graag meer online willen gaan. Natuurlijk hebben wij al een tal van producten in onze webshop toegevoegd. Echter willen wij onze personeelssysteem ook online hebben. Het belangrijkste is dat ik dan alles in een oogopslag kan bekijken. Dit zal mij onwijs veel tijd schelen en het werk voor mij een stuk meer verlichten. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar een programma waar ik iets aan heb. Bovendien moet dit systeem erg eenvoudig in gebruik zijn aangezien ik niet bepaald de juiste kennis heb van internet.

 bi dashboard

Genoeg gevonden en direct geholpen!

Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van visionbi.nl. Hier heb ik dé bi dasboard systeem gevonden waar ik wat aan heb! Alles in een oogopslag kunnen bekijken en overigens ziet het er erg eenvoudig uit om te gebruiken. Voor mij was het vrij snel duidelijk dat ik hier aan het juiste adres ben. Zodoende heb ik ervoor gekozen om telefonisch contact op te nemen met dit bedrijf. Ik wilde maar al te graag mijn vragen beantwoord krijgen. Hierdoor was het maken van een keuze voor mij een stuk prettiger. Mijn werk is in ieder geval een stuk eenvoudiger om te realiseren en bovendien merk ik aan het personeel dat zij dit ook wat leuker vinden om ermee te werken.

 bi dashboard