contentmarketing

Waarom sleutelhangers bedrukken een goed idee is

Met sleutelhangers bedrukken kun je op een effectieve manier je bedrijf zichtbaar maken en je merk promoten. Zo maak je van een gebruiksvoorwerp een slimme marketingtool. Het fijne aan dit soort hangers is dat ze veel gebruikt worden en dat mensen er ook lang plezier van hebben. Als het exemplaar eenmaal een plekje aan een sleutelbos veroverd heeft, blijft het daar vaak jaren zitten. Dat maakt het een slimme investering waar je ook als bedrijf veel profijt van hebt. In dit artikel laten we je zien waarom bedrukte relatiegeschenken voor aan je sleutelbos een goed idee zijn. Wil je meer weten? Lees dan snel verder.

Effectieve bedrijfspromotie

Sleutelhangers bedrukken is een effectieve manier zijn om jouw bedrijf of merk te promoten. Door je bedrijfsnaam, logo of slogan op een hanger te bedrukken, maak je van een alledaags voorwerp een slim promotiemiddel. Mensen gebruiken hun sleutels dagelijks en als jouw bedrijfsnaam of logo daarop staat, wordt jouw merk herhaaldelijk gezien. Daarbij liggen sleutelbossen vaak zichtbaar op tafel waardoor ze een nog betere exposure krijgen. Er zijn heel veel verschillende modellen te krijgen zodat je een exemplaar kunt kiezen dat past bij de activiteiten van jouw onderneming. 

Sleutelhangers bedrukken goedkope reclame

Bovendien is sleutelhangers bedrukken een relatief goedkope en praktische manier om jouw merk onder de aandacht te brengen bij jouw ideale klanten en relaties. Je kunt de hangers laten bedrukken in grote hoeveelheden tegen lage kosten, waardoor ze een  goed en kosteneffectief promotiemiddel zijn. Daarnaast zijn ze ook erg praktisch voor jouw relaties en medewerkers, omdat iedereen zijn/haar sleutels eraan kan hangen en zo gemakkelijk de bos kan terugvinden. Je geeft een slimme oplossing voor een veel voorkomend euvel, want met een exemplaar aan je sleutels raak je minder makkelijk je sleutels kwijt.

Heel veel mogelijkheden met sleutelhangers bedrukken

Je hebt heel veel opties met sleutelhangers bedrukken en daarmee creëer je ook veel creatieve mogelijkheden. Zo kun je kiezen uit verschillende materialen, kleuren en ontwerpen, waardoor je modellen kunt maken die perfect passen bij jouw merk. Je kunt, als je dat wilt, zelfs een model laten ontwerpen in de vorm van het logo van je business of voor een model met een grappige of inspirerende boodschap. Mensen zullen die boodschap linken aan jouw organisatie en zo een positieve associatie opbouwen met jouw bedrijf.

Sleutelhangers bedrukken een praktisch geschenk

Als je kiest voor sleutelhangers bedrukken geef je niet alleen een praktisch geschenk aan je relaties, je geeft jezelf een slimme tool om reclame te maken voor jouw producten en/of diensten. Je kunt bij allerlei gelegenheden je relaties die leuke attentie geven, bijvoorbeeld tijdens een bedrijfsbijeenkomst of bij een klanten dag als aandenken. Daarnaast kun je de hanger gebruiken als promotiemiddel om potentiële, nieuwe klanten te laten zien dat je bestaat. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om op allerlei manieren zichtbaar te zijn en daarin passen kleine effectieve cadeautjes om uit te delen heel goed. Als je nog vragen hebt over de mogelijkheden kun je je altijd laten adviseren door een expert.