Vergeet u niet om goede legionella water filters te kopen?

Sinds drie jaar bezit ik een camper camping waar je lekker kunt gaan kamperen met de camper. Veelal mensen op doorreis, of mensen die een paar daagjes erop uit willen. Op ons camperveld hebben we natuurlijk wel een douchegelegenheid en een plek voor de afwas en zo. Tevens hebben we een mooi groot toiletgebouw. Maar omdat we natuurlijk wel met de tijd mee willen en vooral onze doucheruimte niet zo geschikt meer was en behoorlijk gedateerd, ging ik de zoektocht aan naar douchekoppen met een legionella filter. Dus op google toetste ik in “legionella water filters” ik kreeg meteen al diverse websites waar ik terecht kon voor legionella water filters en speciale douchekoppen. Ik heb nooit geweten dat er zoveel verschillende mogelijkheden zijn en vormen en maten. Ik wilde natuurlijk wel een mooie douchekop en een die makkelijk te vervangen is. Dus zag ik op de website van legionelladouchekoppen.nl diverse legionella water filters en douchekoppen. Eerst ben ik samen met mijn vrouw gaan kijken naar het design, want als mijn vrouw niet tevreden is dan heb ik ook een probleem. We zochten een mooie witte kop uit met een legionella waterfilter, en hebben voor de zekerheid nog even telefonisch contact gehad met de mensen van de website. Om informatie te vragen over hoe en wanneer het wisselen van de legionella waterfilters en of we makkelijk een legionella waterfilter konden gaan kopen, en dan is het ook wel belangrijk dat de legionella water filters ook over een jaar of twee nog te verkrijgen zijn. De medewerker gaf aan dat dat absoluut mogelijk is en het model wat we kochten voorlopig nog gewoon in het assortiment blijft. Middels de website hebben we dan drie legionella douchekoppen in het winkelwagentje geplaatst en een aantal legionella water filters. Zodoende konden we meteen afrekenen en de spullen afrekenen. Heel fijn dat dat zo makkelijk en snel ging. Ondertussen kon ik verder gaan met het betegelen van de doucheruimtes en het bij snoeien van de kleine buxushaagjes om de camperplekken heen. Ik had nog wel een vraagje aan de website vanwege de aansluiting op het water, maar ook daar werd ik makkelijk en snel mee geholpen.

We zochten hier met succes naar legionella water filters

Omdat we natuurlijk verschillende mensen ontvangen, en dat ook in de toekomst graag willen zorgden wij er natuurlijk voor dat alle toeristen, dagjesmensen, maar ook de mensen die wel degelijk een weekje of een paar dagen willen komen dat ze in ieder geval heerlijk en vooral veilig te kunnen douchen. Designtechnisch gezien heeft mijn vrouw er alles aan gedaan om er een fijne behaaglijke plek van te maken. Nu moet ik wel bekennen dat mijn vrouw echt goed kan inrichten en een beter kleurgevoel heeft dan ikwant ik kan zeggen dat het echt prachtig is geworden.

We zijn heel heel goed geholpen

Omdat we zien dat al ons gasten gewoon heel fijn kunnen douchen en ze dat ook dagelijks aan ons laten weten. Dat vinden wij als camping natuurlijk alleen maar fijn om te horen. En we krijgen dagelijks complimentjes over de douches, en het toiletgebouw. Kortom:

  • De site bied een grote mogelijkheid aan diverse designs aan douchekoppen en filters
  • De medewerkers zijn erg aardig en kundig
  • De levering was sneller dan verwacht

Ik zou zeker eens een blik werpen op de website.

Lees meer…