Tip: werken met de werkkostenregeling in King

3Gebruik je de software van King binnen je bedrijf, dan heb je vast gemerkt hoe handig het is daar nieuwe regeling en wetgeving in te implementeren. De software wordt telkens naar veranderende gebruiken aangepast en werk je binnen het systeem, dan zul je merken dat het gemakkelijk schakelen is. De werkkostenregeling King is nu ook aangepast en dat is zeer handig voor de werkgevers die vanaf 1 januari van dit jaar een aantal veranderingen moesten doorvoeren in hun administratie.

De WKR met gemak geïmplementeerd

Immers, met de nieuwe regel mag een werkgever maximaal 1,2 procent van de vrije ruimte, van het totale fiscale loon, inzetten voor diensten of producten voor personeel, aan verstrekkingen en vergoedingen voor de werknemers. Op dit bedrag valt geen loonbelasting en vandaar dat het nog even een geregel is. Gelukkig kun je binnen King deze veranderingen gemakkelijk meenemen en eigenhandig doorvoeren, waarna het systeem zich hierop aanpast.

2Miki, mijn eigen leverancier van het King administratie programma, heeft een zeer handig filmpje op de website gezet dat je begeleidt in het aanpassen van die veranderingen. Neem het eens stap voor stap door en ga ermee aan de slag, de klus is binnen mum van tijd geklaard en de WKR regelingen zijn voor altijd ingevoerd en geïmplementeerd binnen je software. De aanpassingen voor de werkkostenregeling binnen de King software helpen je de juiste beslissingen te nemen op dit gebied en rechtmatig te handelen. Hieronder heb ik het filmpje ook vast geplaatst, neem er enkele minuten van je tijd voor om te bekijken wat dit nu allemaal betekent. Verder wens ik je veel succes!