Tip: een heftruckcertificaat halen bij Wesseldijk

Vandaag wijd ik enkele woorden aan Verkeersschool Wesseldijk en de mogelijkheden die je daar voor een heftruckcertificaat halen hebt. Enkele jaren terug was ik namelijk chef van een magazijn en in die hoedanigheid kwam ik in aanraking met de scholings-, bijscholings- en nascholingsmogelijkheden die ze op deze verkeersschool aan weten te bieden. Ik kan uit ervaring vertellen dat deze school het geweldig doet en een geweldig lespakket biedt – dat niet alleen een garantie biedt voor je personeel om te slagen maar ook nog eens zeer voordelig wordt aangeboden. 

6

Kijk maar eens mee naar het volgende voorbeeld van de aanbiedingen die zij hebben. Zoals hierboven te zien zijn er twee opties, beide zeer voordelig.

Ook voor code 95 hebben zij pakketten

Onlangs werd ik weer herinnerd aan het verleden toen ik weer eens in het oosten van het land was en ik enkele vrachtwagens van het bedrijf zag rondrijden. Toen realiseerde ik me dat ik de lezers nog meer kan vertellen over het bedrijf, in het kader van de code 95 bieden ze namelijk ook het halen van het heftruckcertificaat aan. Voor bedrijven met vaste chauffeurs in dienst is het zeer aanbevelenswaardig de verplichte nascholing bij Wesseldijk af te nemen. Zij biedt namelijk de volgende aantrekkelijke pakketten, met niet alleen het heftruckcertificaat halen inbegrepen maar nog vele andere mogelijkheden en nadruk – want het verschilt natuurlijk per bedrijf waarop je de nadruk wilt leggen. In de code 95 staat aangemerkt dat in totaal 35 uur aan na- en bijscholing gedaan moet worden en het onderdeel van de heftruck daarin staat garant voor zeven uur en dus een vijfde daarvan. 

13

Ook hier heb ik weer enkele voorbeelden voor je van opties die er te kiezen zijn in het kader van de code 95, zie hierboven en beneden voor enkele mogelijkheden.

14