Schuldhulpverlening door Oxyz

Wanneer jij en/of je bedrijf in de schuldhulpverlening terecht komen, kan je terecht bij Oxyz. Deze organisatie is aangesloten bij de NVVK (Nederlandse Vereniging voor Volkskrediet). Welke diensten aanbieden op het gebied van financiën. Zij kunnen jou helpen om een doorstart te maken binnen je bedrijf. Ze helpen je niet alleen bij een doorstart maar willen ook voorkomen, door middel van coaching, dat je mentaal in een dip komt te zitten.

Hulp van Oxyz in Nederland

Oxyz heeft in Nederland verschillende locaties met zijn eigen schuldhulpverleners. Op dit moment heeft Oxyz zijn locaties in Alkmaar, Heerhugowaard, Hengelo, Huizen, Velsen RA, Nijmegen, Lisse en Kampen. Deze hulpverleners hebben allemaal hetzelfde doel voor ogen, het realiseren van een doorstart waarbij schulden worden gesaneerd. Daarnaast bieden ze ook hulp aan wanneer je hebt besloten te willen stoppen met je bedrijf. Om te kunnen stoppen is het van belang om dit op een goede manier aan te pakken. De schuldhulpverleners van Oxyz willen jou daar graag in ondersteunen. Dit alles met als doel om niet langer om te kijken naar het verleden met schulden en deurwaarders, maar juist vooruit te kijken naar een positief bedrijfsresultaat en financiële ‘rust’.

Wanneer moet je schuldhulpverlening inschakelen?
Als je ontdekt dat je zelf niet meer uit de schulden kan komen is het verstandig om schuldhulp in te schakelen. Zij kunnen je namelijk helpen om de juiste keuzes te maken voor jou en je bedrijf. Wanneer je midden in de schulden zit, overzie je vaak niet alles. Een externe persoon heeft vaak net meer kennis en kan je verduidelijking geven of ondersteunen bij het nemen van maatregelen.