Multifunctionals

Multifunctionals zijn geweldig

De Multifunctionals die wij via Hofax hebben gekocht, zijn geweldig. Deze apparaten kunnen naast het printen en kopiëren ook scannen en faxen. Je kan het bijna niet geloven dat zo een apparaat zoveel in zijn marge heeft. Voor ons bedrijf is dit een geweldige oplossing. Want nu kunnen wij bepaalde dossiers meteen doorsturen naar onze klanten. Nu hoeft er niet eerst een kopie gemaakt te worden om deze vervolgens op de bus te moeten doen. Behalve dat dit proces soms zeker een dag in beslag neemt, bestaat het risico dat het in de post kwijt raakt.

Multifunctionals

Multifunctionals kopieermachines

Vanaf het eerste moment dat een medewerker van Hofax ons nieuwe apparaat kwam installeren, kregen wij een uitleg hoe deze precies werkte. Iedereen stond er met grote ogen omheen, terwijl de monteur vertelde hoe het allemaal in zijn werk ging. Daarna mochten wij zelf aan de gang gaan. Met de uitleg lukte het ons redelijk om dit apparaat in werking te zetten. Maar sommige dingen moesten wij echt even nakijken in het boekje wat erbij werd geleverd. Al met al een geweldige aankoop, wat zeker een positieve werking binnen ons bedrijf heeft gegeven.

Wil jij meer weten over het bedrijf Hofax en de diensten die zij leveren. Neem dan contact op met één van de accountmanagers.  Zij kunnen h\goed helpen met het maken van de juiste keuze wanneer je van plan bent om een andere printer aan te schaffen.