zakelijk krediet online

Kom ik in aanmerking voor een zakelijk krediet?

Het aanvragen van een zakelijke krediet is vrij eenvoudig. Hoewel de daadwerkelijke aanvraag snel en eenvoudig is, zorgt de voorbereiding ervoor dat u de juiste kaart voor uw bedrijf kiest en goedgekeurd wordt.

zakelijk krediet online

Wie kan een zakelijke krediet aanvragen?

Er zijn verschillende soorten zakelijke krediets. Sommige zijn voorbehouden aan grote bedrijven met tientallen of zelfs honderden kaarthouders, hun eigen onkosten- en terugbetalingsbeleid en complexe beveiligingsbehoeften, terwijl andere zijn gericht op kleine bedrijven met vijf of minder werknemers. Met zoveel zakelijke krediet beschikbaar, is er een voor vrijwel elk type bedrijf. Zelfs eenmanszaken die niet formeel zijn opgericht, komen meestal in aanmerking voor sommige zakelijke krediet.

Beperkingen op wie in aanmerking komt, verschillen meestal per uitgever, maar dit zijn enkele die u kunt tegenkomen:

– Type organisatie: sommige uitgevers verstrekken geen zakelijke krediet aan non-profitorganisaties of bedrijven zonder rechtspersoonlijkheid, zoals eenmanszaken.

– Industrie: Sommige instellingen verstrekken geen krediet aan bedrijven die actief zijn in bepaalde sectoren, zoals multilevel marketeers en cannabis- of vuurwapengerelateerde bedrijven.

– Kwalificaties van aanvragers: Elke uitgever heeft zijn eigen minimale kwalificatiecriteria voor kaartaanvragers, waaronder inkomen, tijd in het bedrijfsleven en kredietscore.

Tenzij het u verboden is om een ​​kaart te krijgen vanwege een van deze beperkingen, is het verkrijgen van een zakelijk krediet vaak net zo eenvoudig als het verkrijgen van een persoonlijk krediet. Zelfs als het u verboden is om een ​​krediet van de ene uitgever te krijgen, kunt u nog steeds een ander krediet van een andere uitgever krijgen.

Ter info: er zijn zoveel verschillende zakelijke krediets beschikbaar, er is er een voor vrijwel elk type bedrijf.

Wat heeft u nodig om een zakelijk krediet online aan te vragen?

Wanneer u een zakelijk krediet online aanvraagt, moet u alle informatie verstrekken die u gewoonlijk verstrekt om een ​​persoonlijk krediet aan te vragen. Basiscontactgegevens zoals uw naam, postadres, telefoonnummer en e-mailadres maken allemaal deel uit van de aanvraag. U moet ook verschillende items opgeven die specifiek zijn voor uw bedrijf, waaronder uw:

– Bedrijfsnaam

– Bedrijfsadres

– Jaren in zaken

– Jaaromzet

– Geschatte maandelijkse uitgaven met de kaart