Hoe je medewerkers gemotiveerd houdt met een incentive reis!

Ben jij op zoek naar een manier om jouw medewerkers gemotiveerd te houden? Wil jij de optimale werksfeer creëren op de werkvloer? Dan is het zaak om een incentive reis aan te bieden! Met een incentive reis geef jij medewerkers te optie om een reis in het buitenland of binnenland te houden. Hiermee zorg je ervoor dat wanneer deze reis is voltooid, diegene optimaal gemotiveerd is op de werkvloer. Onderzoek heeft namelijk uitgewezen dat dit soort uitstapjes goed zijn voor de mentale wendbaarheid op de werkvloer. Men kan het mentale soms enorm onderschatten. Wil jij hier meer over weten? Lees dan snel verder om hierachter te komen!  

Inspiratie 

Wanneer een werknemer actief is op de werkvloer is het belangrijk dat deze werknemer van top tot teen gemotiveerd is. Als dit het geval is, dan ben jij als werkgever verzekerd van de beste resultaten. Er zijn namelijk veel voordelen verbonden aan een incentive reis. Eén van de grootste is dat werknemers meer geïnspireerd terugkomen van zo een reis. Om goede productiviteitsdoelen te behalen is het noodzakelijk dat er eerst wordt gewerkt aan het mentale. Als dit goed wordt gedaan is de tank volledig opgeladen en kunnen de beste resultaten worden behaald.  

Productiviteit 

Met een incentive reis is het opvallend dat er met een goeds als een vakantie wordt gewerkt aan meer productiviteit. Diverse goeroes hebben dit onderzocht en hieruit is al conclusie naar voren gekomen dat medewerkers vele malen productiever waren na een incentive reis. Incentive vertaald naar het Nederlands betekent ook dat er iets motiverends wordt geboden aan een werknemer. Uiteindelijk wordt hierdoor dus de productiviteit bevorderd en kun jij als werkgever hiervan de vruchten plukken. Een incentive reis is daarom ook aan te raden in het buitenland, zodat iedereen kan genieten van nieuwe ervaringen.