Facebook likes

Facebook likes kopen is slecht voor je Facebook pagina. Facebook verwijdert je pagina als je likes koopt. Dit zijn een paar uitspraken die je overal op het internet zal vinden, maar dit is nergens op gebaseerd. Er lijkt dan ook een taboe te heersen op Facebook likes kopen. Maar waarom zou je eigenlijk likes kopen?check-7

Het kopen van likes zorgt er onder andere voor dat je Facebook pagina meer autoriteit uitstraalt. Maar dat is nog niet alles. Wanneer je een eigen bedrijf hebt en je wilt reclame maken, dan is een Facebook pagina eigenlijk onmisbaar.

Maar net als jouw bedrijf hebben jouw concurrenten natuurlijk ook een Facebook pagina. Deze concurrenten hebben al een grote fanbase met veel likes kunnen opbouwen. Bezoekers die deze pagina’s zien, gaan er eigenlijk al direct vanuit dat je concurrenten meer betrouwbaarder zijn dan jouw bedrijf. Daarom zullen ze sneller voor de diensten of producten van je concurrent kiezen

Met een flink aantal likes oogt je pagina niet alleen betrouwbaarder en straalt deze ook direct autoriteit uit. Daarnaast word de pagina ook beter gevonden in de resultaten van Facebook als van Google. Om je eigen pagina een extra boost te geven kunnen wij ervoor ook zorgen dat je pagina gedeeld worden op de profielen van echte Facebook gebruikers. Het geeft een extra signaal aan Google én Facebook dat je pagina populair is.

Kies voor betrouwbare likes van Like4you

Bij Like4you ontvang je altijd likes van de beste kwaliteit voor de beste prijs. Ze besteden veel aandacht aan hun klanten, want ze beantwoorden altijd je vragen tijdig en inhoudelijk. Daarnaast als je likes binnen 30 dagen verwijderd worden, vult Like4you ze weer gratis voor je aan als extra service.

Facebook likes kopen is bij Like4you zeer eenvoudig en je hoeft alleen maar je paginalink te geven om ervoor te zorgen dat je de bestelling kunt ontvangen. In onze webwinkel kun je daarnaast veilig betalen en is het kopen van likes ook veilig. Op geen enkel moment is je Facebook pagina in gevaar, wat mensen ook zeggen.

Met onze jarenlange ervaring hebben we nog nooit een verwijderde pagina hebben gezien. Hieronder staan nog meer punten wat ons zo uniek maakt:

De beste kwaliteit en de meeste ervaring

Voor vragen kun je altijd bij ons terecht, ook als je geen klant bent

Ons bestel- en leverproces is handmatig

Wij garanderen onze kwaliteit

Het kopen van likes is bij ons eenvoudig en snel

Veilig betalen en altijd op factuur