contentmarketing

De tijd van content marketing 

Tijden veranderen. Tientallen jaren geleden hadden wij nog helemaal geen internet, telefoons en laptops. Toen leefden de winkels van klanten die fysiek naar hun deur kwamen om de producten te bekijken en te kopen. Zaterdag was shopdag, de winkelstraten stonden vol. Het was nog geen mogelijkheid om via het internet te bestellen, dus alles ging zo. De post werd enkel gebruikt voor brieven en kleine pakketjes. Boodschappen werden altijd in persoon gehaald. Toen kon de Albert Heijn nog niet voor je deur stoppen met al je boodschappen. Nu is dat wel anders. Nu is het de tijd van social media en contentmarketing

contentmarketing

Tijden veranderen

Moderne tijden. Bij die woorden denk je waarschijnlijk gelijk aan het internet en de technologie van tegenwoordig. Als ondernemer is het belangrijk om dat bij te houden. Winkels bestaan natuurlijk nog steeds, maar het online winkelen wordt steeds belangrijker. Mensen kopen vanalles via het internet. Ik koop vrijwel al mijn kleding en gadgets via het internet, simpelweg omdat ik het steeds drukker heb en geen tijd heb om constant naar de stad te gaan bijvoorbeeld. Daarom kijk ik automatisch naar online reclames en content van bedrijven die mij aanspreken. En daar ben ik zeker niet de enige in. 

Blijf niet achter

Blijf daarom niet daarin achter. Het wordt tijd om te accepteren dat tijden veranderen en langzaam alles naar het internet gaat. Er zal een tijd komen, en misschien is dat al wel zo, dat het meeste van jouw inkomen via het internet binnenkomt. Door alle redenen genoemd hierboven is dat niet meer dan normaal. Denk daarom goed na over de content die je wil creëren, want hiermee moet jij je klanten gaan lokken. Mocht je daar nog niet zeker over zijn, kan je makkelijk advies vragen aan specialisten in content marketing. Twijfel dus niet over het vragen van hulp, het zal alleen maar goed voor jouw onderneming zijn.