crypto nieuws app

Crypto Nieuws App 

In een bos van allemaal verschillende cryptomunten is het moeilijk om een nieuwe munt met potentie te vinden. Als je graag nieuws over crypto wilt volgen, download je het best één van de Beste Crypto Nieuws App uit dit artikel!

Wat is een crypto nieuws app.

Een crypto nieuws app is een mobiele applicatie. Waarin je het laatste nieuws kan vinden over allerlei crypto munten. Het nieuws gaat dan over ontwikkelingen in het Bitcoin netwerk of het ontstaan van nieuwe crypto munten. Er zijn ook crypto apps die tegelijkertijd ook een broker zijn. Waardoor direct vanuit de app je aandelen kan kopen en verkopen. Deze apps kun je vinden in de app store of in de play store.

crypto nieuws app

Welke crypto apps zijn er

De beste app voor beginners is eToro. Deze app is makkelijk en over zichtbaar en je kunt als beginner een gratis demo account maken. Daarnaast is eToro ook een goede broker met veel voordelen. Zoals een laag startbedrag en 0% commissie. Bitvavo en Libertex zijn ook alle 2 hele goede crypto apps. 

Overwegingen bij het kiezen van een crypto app.

Er zijn altijd een paar punten waar je rekening mee moet houden voor het gebruiken van een crypto app. Is het platform veilig en betrouwbaar? Kijk altijd goed naar de mogelijkheden hoe je account beschermt wordt. De betrouwbaarheid wordt bepaald door een vergunning die een broker heeft bij een toezichthouder. Daarnaast is het belangrijk dat je controleert hoe de app de kosten naar je toe berekent. Zijn er geen grote verborgen kosten? Hou er ook rekening mee dat elke broker een procent of meer van je aankoop vraagt. 

Nieuwsgierig hoe jij je kan aanmelden voor een crypto app of wil je nog meer weten over de beste Crypto nieuws app? Lees dan het volledige artikel op Bankr en begin vandaag nog met crypto!