Bij boekhoudprogramma gratis CRM

Bij het online bedrijfsadministratieprogramma Yoursminc hoort een factureringssysteem en daarnaast ook CRM of klantbeheer dat je er gratis bij krijgt. Dus wil je het niet alleen gebruiken voor de boekhouding dan biedt het programma ook klantmanagement, naast facturering, zonder extra kosten. Het is een totaalpakket of all-in-one systeem. Ideaal als je met een enkel softwareprogramma klaar wilt zijn. En dat scheelt tijd, energie en onrust.

Tijdbesparend en compleet

Yoursminc is speciaal ontworpen voor ondernemers die behoefte hebben aan een eenvoudig, overzichtelijk administratieprogramma met voldoende mogelijkheden. Het scheelt kostbare tijd en maakt administratieve, fiscale en marketingklussen minder complex. Zo is het met behulp van Yoursminc mogelijk om vrij vlot een Belgische online BTW aangifte te doen op basis van alle ingevoerde gegevens via intervat.

Wereldwijd, altijd toegang

Door de online toegankelijkheid kan je steeds bij je eigen administratie. Dus ook buiten kantooruren, onderweg, in het buitenland. Je kunt alles gewoon via jouw smartphone inzien en zo nodig mutaties invoeren. Hierdoor weet je zeker dat je steeds over de meest actuele informatie beschikt. En zo kan je beter inspelen op nieuwe ontwikkelingen.  Je eigen administratie inzien en beheren kan dus 24/7 en overal, online. En alle gegevens zijn goed beschermd met het SSL veiligheidscertificaat. Gegevens worden gecodeerd verzonden.

Klanttevredenheidscijfer van 8.8

Yoursminc heeft in de afgelopen vijf jaar sinds het begin in 2013 een groeiend aantal tevreden ondernemers als klant. Dat zijn eenmanszaken, kleine en middelgrote ondernemingen. Zij waarderen de gebruiksvriendelijkheid en de laagdrempeligheid en de gebruiksmogelijkheden van het programma. Verder constateren zij dat administratieve en fiscale verplichtingen en activiteiten minder tijd kosten. Dat scheelt behalve tijd ook geld. Bovendien kan je in dezelfde tijd iets anders, leukers of nuttigers doen voor jouw onderneming. De tevredenheid van de klanten is hoog, met een klanttevredenheidscijfer van een 8.8 en duizenden gebruikers in België.

Verschillende pakketten

Ondernemers kunnen eenvoudig en gratis overstappen naar dit systeem. Verder is er de mogelijkheid om het eerst drie maanden gratis uit te proberen. Daarna kost het meest uitgebreide pakket E 19.95 per maand, een iets minder uitgebreide optie heb je voor E 14.95 en de meest basic variant kost E 9,95 per maand. Zie de website www.yoursminc.be.