Ongeval op het werk

Bedrijfsongeval schadevergoeding regelen

Een bedrijfsongeval schadevergoeding is soms moeilijk te realiseren terwijl dit eenvoudig zou moeten kunnen. Als werkgever ben je verplicht om een zo veilig mogelijke werkomgeving neer te zetten voor je werknemers. Gaat er toch wat fout dan is je werkgever verantwoordelijk voor wat er is gebeurt. Dit heeft als gevolg dat je de vergoeding voor de kosten die je hebt gemaakt van gevolg op het bedrijfsongeval moet aanvragen bij je werkgever. Soms is dit best lastig en doet het bedrijf waar je werkt lastig. Als dit zo is kan SAP Advocaten je helpen bij het krijgen waar je recht op hebt.

bedrijfsongeval

Hoe doen ze dit

Ze hebben veel ervaring in het regelen van vergoedingen en ze hebben door de vele ervaringen veel meegemaakt. Ze zijn op alles voorbereid. Ze hebben een hele persoonlijke manier van werken. Ze komen graag bij je thuis langs om te zien wat de impact van de letselschade echt is. Zo kunnen ze een goed beeld krijgen van de vergoeding die je verdient en welke steun je nodig hebt. Het is een emotioneel proces met veel stress. Deze stress kan SAP Advocaten verminderen. Ze nemen je aan de hand door het hele traject.

Schadevergoeding

Het pand

Het pand van SAP Advocaten is een best bijzonder pand. Het kantoor van SAP Advocaten is gevestigd in een voormalig pompstation in Amersfoort. Ze hebben de binnenkant helemaal omgebouwd naar een kantoor, terwijl de buitenkant nog steeds de uitstraling van een pompstation heeft. Het is een rijksmonument. Vroeger werd hier al het drinkwater gemaakt voor heel Amersfoort. Ze zijn heel trots op het kantoor. Ze zijn ook al meerdere malen in de krant gekomen en een keer op nationale televisie geweest. Het pand is erg eenvoudig te bereiken en je kan parkeren voor de deur. Je wordt klantvriendelijk ontvangen.