logo_website_taaltrainingen

Taaltraining in het Spaans

vertaalbureau-boot-logo-grijs2Een tijdje geleden heb ik een taaltraining Spaans gevolgd voor mijn werk. Mijn werkgever had het voorgesteld, omdat ik op deze manier mijn Spaans kon bijspijkeren. Er wordt namelijk regelmatig gewerkt met producten uit Spanje en daarom moet ik wel kunnen lezen wat er op de etiketten staat.

Goede begeleiding

SpanjeDe taaltraining Spaans werd verzorgd door Boot taaltrainingen. Als eerst moest ik mijn taalniveau laten meten tijdens een intake gesprek. Aan de hand van verschillende toetsen werd mijn taalniveau bepaald. De taaltrainer kon dit gebruik om de cursussen in te richten.

Wat ik heel erg fijn vond was dat de taaltrainer precies door had waar ik moeite mee had. Zo konden wij gericht aan het werk gaan. Mijn tijd werd op deze manier ook goed besteed.

De eerste trainingen vond ik best wel intensief, maar ik moet zeggen dat ik al snel merkte dat ik vooruitgang boekte. Op het werk kon ik veel sneller de etiketten begrijpen.

Een paar weken geleden heb ik de laatste training met succes afgerond. Sinds die laatste training weet ik precies wat er op de verschillende etiketten staat. Het geeft mij zelf ook meer zekerheid, omdat ik nu niet constant aan mijn collega’s hoef te vragen wat de verschillende etiketten inhouden.

Eigenlijk kan ik iedereen de taaltrainingen van Boot aanraden, omdat dit voor mij de ideale manier was om de beter begrijpend te kunnen lezen in het Spaans. Het kost mij nu veel minder tijd om een tekst te begrijpen en hierdoor werk ik ook nog eens sneller!